Øget omsætning og kendskabsgrad med interaktive produktguides

image

En interaktiv produktguide hjælper Philips’ kunder med, at hjælpe sig selv og træffe det rigtge valg i 360 Kvickly og Brugsen butikker.

Hvornår tager dine kunder beslutningen?

Ofte kan salgsassistenten i butikker og varehuse ikke give dine kunder tilstrækkelig rådgivning. Der ikke er tid og salgsassistenten ved simpelthen ikke nok om alle produkter. For at imødekomme dette problem udviklede vi en interaktiv produkt guide til Philips i stedet – på denne måde hjælper de kunderne til at hjælpe sig selv.

Det siger Philips om PadForm Guide

”At vejlede forbrugeren i sandhedens øjeblik, hvor de står foran hylden i supermarkedet og skal vælge den rigtige pære – er en kæmpe udfordring. Der er ikke meget plads på produktets emballage og traditionelt POS-materiale giver kun mulighed for få, korte budskaber.

Løsningen blev et interaktivt værktøj i form af en tablet, som er placeret ved hylden og hvor forbrugeren kan vælge den pære, som skal erstattes og straks får præsenteret den bedste løsning.

Comprendo var firmaet, som kunne varetage denne opgave med at gøre komplicerede tekniske begreber og viden forståelig i et nemt og overskuelighed format. Med udgangspunkt i forbrugeren har Comprendo bygget et intuitivt værktøj, som tilbyder forbrugeren den nødvendige vejledning, men hvor deres forståelse for branding og design også træder frem”

   Henrik Handschuh, Sales director / Nordic channel director, food. Philips

1 note

Show

  1. comprendo posted this